over ons2016-11-29T14:58:12+00:00

Meet the team

Nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen alle hoeken en gaten

Het Beeren-team is niet compleet veranderd. Diana blijft trouw het gezicht van de winkel en helpt je nog steeds verder met een lach. Kim werkt nog steeds de bestellingen verder af in het atelier. Ervaring alom dus.

Maar er waait ook een frisse wind doorheen de drukkerij. Nieuwe eigenaar Goele en grafisch ontwerpster Hanne vullen de ploeg aan met grafische ideeën en andere skills.

Samen vormen deze dames een Beeren-sterk team!

Working 9 to 5?

Neen, Beerendruk heeft geen 9 to 5 mentaliteit: we werken verder totdat een opdracht af is. We zijn trouwens ook 1 avond in de week geopend! Zo proberen wij iedereen te bereiken, ook de andere niet-9-to-5-bedrijven.
Wanneer u toch liever bestelt vanop afstand; we zijn volop bezig aan onze compleet nieuwe webshop! Breng er zeker een bezoekje: www.beerendruk.com. We hanteren een vrij oude mentaliteit op vlak van tevreden klanten: ofwel is het goed en als het niet goed is dan zorgen we ervoor dat het goed komt. Als pas opgestart bedrijf streven wij ernaar onze klanten zo adequaat mogelijk te helpen. Heeft u nog tips voor ons? Laat het zeker weten!

Diana
Diana
De kans is groot dat je Diana aan de telefoon krijgt als je naar Beerendruk belt. Ze zal je met een lach te woord staan en al je vragen proberen te beantwoorden. Zij helpt je ook verder in de winkel en kent het hele assortiment van textiel (bijna) uit het hoofd.
Offertes en bestellingen aangaande textiel worden door haar opgesteld. Ook uitpakken van bestellingen, sorteren van de textiel en klaarzetten voor productie neemt ze voor haar rekening.
Kim
Kim
Kim is verantwoordelijke van het atelier. Kim weet van aanpakken en is niet vies van een beetje grof werk. Ze kan het allemaal: beletteren, volledige carwrap, textielbedrukking, digitale prints, enz.
Kim maakt ook iedere week de planning op in het atelier, zo heeft iedereen een overzicht van wat er dient te gebeuren die week.
Hanne
Hanne
Wanneer er een ontwerp moet worden gemaakt voor uw bestelling, neemt Hanne dit voor haar rekening. Ze heeft een academische bachelor in de grafische vormgeving en heeft dus kennis van zaken!
Hanne is erg leergierig, zo zal je ze meer en meer treffen in de winkel en bij kleven van ramen/ auto’s. Op deze manier wordt ze intern opgeleid om zo samen met ons te groeien!
Kevin
Kevin
Kevin en Goele zijn onze zaakvoerders. Kevin gaat je vooral kunnen helpen met advies over gereedschappen. Je zal hem overdag echter niet in de winkel treffen. Hij heeft namelijk een dakdekkersbedrijf, samen met zijn vader en broer. Je kan hem overdag wel telefonisch bereiken! ‘s Avonds vergezelt hij Goele in de winkel. Goele is van opleiding
Goele
Goele
Goele is onze zaakvoerder. Naast het financiële en het administratieve, helpt zij ook haar collega’s met hun taken. Goele is van opleiding ergotherapeute (iets hèèl anders dus),
maar genoot wel verschillende grafische opleidingen in avondschool. Ze is er helemaal klaar voor om Beerendruk te laten groeien en bloeien, samen met haar team!