Terug naar overzicht

Nieuwe printer: betere kwaliteit en nóg scherpere prijzen!

Sinds kort maken we gebruik van een nieuwe printtechniek, nl. DTF (Direct-to-Film). Deze techniek heeft enkele voordelen die we graag voor jullie verhelderen.

DSC08016.jpg

DT- what?!

DTF-printen betekent kortweg het printen van ontwerpen op een speciale DTF folie die, na bedrukking, gecoat wordt in een poederlijm. Deze poeder wordt nadien vastgehecht aan de inkt in een speciale oven. Pas wanneer dit proces is afgerond en de druk klaar is, wordt deze bedrukt op jouw textiel door middel van een warmtepers.

Door op deze manier te printen, kunnen we sneller druklogo’s produceren én wordt handwerk minimaal. Daarbij is het ook mogelijk om ontwerpen van één kleur tot fullcolour te drukken en is de kwaliteit uitstekend.


Aangezien, na het persen, enkel de inkt en lijmlaag overblijft, voelt het materiaal van een DTF-print aan als een erg zacht en dun, bijna rubberachtig materiaal. Hierdoor is de print uitermate flexibel en rekbaar en zal uw opdruk nog langer meegaan zonder dat deze gaat scheuren. 



DSC07817.jpg

DSC08004.jpg

Een (staffel)pakje voor jou!

Wij bieden de mogelijkheid jouw DTF logo’s te produceren in staffelpakketten. Concreet wil dit zeggen dat je jouw logo kan aankopen in pakketten vanaf 25 stuks waarvoor je een éénmalige kost betaalt. 

Wij horen je misschien al denken: ‘Maar ik heb helemaal geen 25 stuks textiel nodig?’
Geen probleem! Jij kiest zelf hoeveel stuks textiel je laat bedrukken. De overige logo’s blijven een 3-tal jaar bij ons in bewaring zodat je deze kan gebruiken bij elke nabestelling.
Doordat jouw logo’s bij ons in bewaring blijven, zijn we in de mogelijkheid snel te schakelen bij elke nabestelling waardoor we jouw textiel nog sneller kunnen bedrukken en de productietijd aanzienlijk doen verminderen.

Misschien wel het allergrootste voordeel van de aankoop van staffellogo’s, is de prijs per druk. Aangezien we slechts éénmalig onze machines en programma’s moeten aansturen, verbruiken we minder materiaal, minder energiekosten en minder personeelskosten. Deze besparing zorgt er voor dat jij als klant een beduidend lagere prijs betaalt. Win-win dus!


Wil je wat meer info over onze staffelpakketten of wens je graag een vrijblijvende offerte? 
Stuur dan gerust een mailtje naar mail@beerendruk.com.


Hoe kunnen we je helpen?

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋
Kunnen we je helpen?